Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru diaspora, după haosul de la VOT

Postat la 26 mai 2019 961 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că în Diaspora alegerile au fost organizate de ambsadaori iar în cazul a trei ţări unde au fost cozi mari ambsadorii au fost numiţi de Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş atunci când acesta din urmă a fost premier.

Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru diaspora, după haosul de la VOT

"În diaspora alegerile o organizează ambasadele, adică ambasadorii. Şi vorbim de 3 ţări unde au fost cozi mari, Spania, Italia, Marea Britanie, ambasadori numiţi de Iohannis şi Cioloş care erau obligaţi să se organizeze, nu astăzi, nu ieri, ci în toate zilele trecute să îi informeze pe toţi românii din ţările respective unde sunt amplasate toate secţiile de vot, pentru că nu ministrul Meleşcanu trebuie să stea în fiecare ambasadă ci ambasadori. S-au făcut mai multe secţii de vot decât s-au făcut până acum, mult mai multe decât au fost în 2014 la europarlamentare şi în 2014 la prezidenţiale, chiar şi decât au fost în 2018 la referendum", a declarat Liviu Dragnea la sediul PSD.

Acesta a mai spus că Guvernul nu poate fi învinuit pentru cozile de oameni din faţa secţiilor de vot din străinătate.

"Deci nu poate să spună cineva că guvernul în ansamblul lui a decis să fie cozi în diaspora. Guvernul a făcut tot ce i s-a cerut de către ambasade, unde au solicitat să fie înfiinţate secţii de vot, acolo s-au înfiinţat. Din câte am aflat nu a existat nici o solicitare din nici o ţară care să nu se organizeze secţii de vot aşa cum au cerut ambasadele", a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragnea a precizat că românii au hotărât în aceste alegeri iar partidul său respectă votul popular.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diaspora,
dragnea,
haos,
lipsa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.