Ce investiţii fac reţelele de sănătate pe fondul pandemiei de COVID-19

Autor: Andra Stroe Postat la 26 februarie 2021 77 afişări

Ce investiţii fac reţelele de sănătate pe fondul pandemiei de COVID-19

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat, printr-un comunicat, că a investit aproape 300.000 de lei în servicii oferite cadrelor medicale şi tuturor pacienţilor care depăşesc faza acută a bolii, proiect ce va continua în cadrul Clinicii Post COVID, precizând că acestea sunt oferite gratuit. Acestei investiţii i se adaugă o alta de circa 130.000 lei în servicii destinate unor pachete ce completează gama de servicii post COVID.

Clinica Post COVID, lansată în mai 2020, este un proiect destinat monitorizării pacienţilor infectaţi şi vindecaţi de SARS-CoV-2. „De atunci, programul este gratuit pentru toate cadrele medicale şi poate fi accesat în continuare pentru analize şi investigaţii necesare. De asemenea, şi persoanele vulnerabile, care nu pot accesa servicii medicale private, pot discuta cu un medic generalist, care să le analizeze cazul în mod gratuit, printr-un pachet ce include şi o serie de analize de laborator pentru evaluarea stării generale de sănătate”, precizează reprezentanţii companiei în comunicat.

Pentru a intra în programul de monitorizare post COVID, pacienţii care au medic curant în reţea şi o trimitere pentru investigaţiile şi analizele necesare, se pot programa direct în clinicile reţelei dedicate pentru recoltarea analizelor şi efectuarea investigaţiilor, în vreme ce pacienţii care nu au un medic curant se pot programa la un consult pentru monitorizare post COVID pe site-ul companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
investitii,
retele

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.