Ce înseamnă aurul în lumea antreprenoriatului

Postat la 02 noiembrie 2023 161 afişări

În lumea antreprenoriatului, valorile precum ambiţia, eficacitatea, rezilienţa şi pasiunea strălucesc ca aurul. Acestea au fost întotdeauna pietre preţioase pe calea succesului pentru antreprenorii din toate epocile. Cu toate acestea, în lumea afacerilor de astăzi, aurul valorilor este completat de o tehnologie strălucitoare, care devine arma secretă a antreprenorilor contemporani. Aceşti antreprenori trebuie să navigheze prin valurile rapide ale schimbărilor socioeconomice şi să aducă valoare la fiecare pas. HUAWEI îi invită să descopere cum Liviu Popescu, coproprietar al grupului Fratelli, un adevărat maestru al industriei HoReCa, recunoaşte importanţa momentului potrivit în afaceri şi dezvăluie cum tehnologia devine aurul preţios care îl ajută să economisească timp pentru cele mai strălucitoare momente din viaţă.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră să aveţi "o mână de aur" în luarea deciziilor de afaceri?

Pentru mine este vorba despre talentul şi abilitatea de a face alegeri strategice în mediul de afaceri, de a recunoaşte oportunităţile valoroase şi de a lua decizii care aduc beneficii semnificative companiei tale. ,,Mâna de aur” devine valoroasă odată cu acumularea de experienţă! Iar fără muncă asiduă şi susţinută nu se poate vorbi de experienţă!

Ce sfaturi aveţi pentru tinerii antreprenori sau oameni de afaceri care doresc să înveţe să gestioneze timpul ca pe un lux?

Folosiţi un calendar sau o aplicaţie pentru a vă organiza programul. Identificaţi cele mai importante şi urgente sarcini şi concentraţi-vă asupra acestora înaintea altor activităţi mai puţin relevante. Învăţaţi să delegaţi. Folosiţi tehnologia utilizând instrumente şi aplicaţii de gestionare a timpului. Şi nu uitaţi să vă rezervaţi timp şi pentru voi! Este important să găsiţi echilibrul între viaţa personală şi viaţa profesională pentru a evita epuizarea.

Aţi declarat de multe ori că nimic nu este mai valoros decât familia pentru dumneavoastră. Ce strategii sau tehnici utilizaţi pentru a vă asigura că vă alocaţi timp pentru familie, relaxare sau pasiuni personale?

Mă trezesc devreme pentru o înviorare rapidă, răspund la emailuri, îmi programez ziua şi pregătesc mic dejunul pentru familie. În momentul în care ceilalţi din casă încep să se trezească eu sunt deja dedicat 100%  lor. Îmi planific foarte bine timpul în funcţie de priorităţile  profesionale şi încerc să mă sincronizez cât mai bine cu programul familiei mele.

Cum folosiţi timpul liber pentru a vă relaxa şi pentru a vă reîncărca bateriile, având în vedere programul dumneavoastră solicitant?

Mă relaxez în weekend, petrec timp cu familia, de regulă acasă. Fac sport în fiecare zi, îmi monitorizez indicatorii de sănătate cu ajutorului unui smartwatch – HUAWEI WATCH Ultimate Design, îmi plac drumeţiile pe munte şi activităţile în aer liber, şi profit de fiecare ocazie să călătoresc în locuri preferate.

Cum integraţi tehnologia în viaţa profesională?

În sfera mea profesională, organizarea agendei necesită  rapiditate maximă şi o reacţie promptă faţă de provocările zilnice, iar asta nu văd cum ar fi posibil fără tehnologie, fără nişte gadget-uri performante. Am descoperit recent HUAWEI WATCH Ultimate Design, care îmbină tehnologia cu eleganţa şi se potriveşte perfect stilului meu vestimentar business-casual. Nu numai că emană o notă de lux, dar oferă şi funcţionalităţi esenţiale de sincronizare cu telefonul HUAWEI, asigurându-mă că pot accesa informaţiile importante în orice moment al zilei. Timing-ul joacă un rol crucial în lumea afacerilor. Oportunităţile survin şi trebuie să le recunoaştem, să acţionăm şi să le valorificăm când se iveşte momentul potrivit.

HUAWEI WATCH Ultimate Design reinterpretează eleganţa ceasurilor de lux clasice printr-un tribut adus puterii tehnologiei. Ceasul îmbină perfect tehnologia de ultimă generaţie cu strălucirea autentică a aurului de 18K. Fiecare detaliu a fost meticulos pus la punct, creând un ceas care aduce un strop de magie în viaţa vizionarilor contemporani şi deschide drumul către un nou standard de excelenţă în lumea gadgeturilor inteligente. Descoperiţi mai multe pe HUAWEI Store.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Huawei,
ceas,
watch,
Watch Ultimate Design

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.