Ce filme vedem în septembrie la cinematografele din ţară

Postat la 29 august 2015 844 afişări

Ce filme vedem în septembrie la cinematografele din ţară

The Transporter Refueled (Transporter: Moştenirea)-Camille Delamarre-4 septembrie

Franciza Transporter a fost reînviată, de data aceasta cu Ed Skrein în rolul principal, Frank Martin, acelaşi rol pe care l-a interpretat Jason Statham în trecut. Filmul rămâne acelaşi, dar cum zice şi premisa: Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

We Are Your Friends (Vibrează cu mine)-Max Joseph-4 septembrie

În acest film îl găsim pe Zac Efron în rolul unui DJ în căutarea faimei şi a banilor, dar între timp este prins într-un triunghi amoros ce o are la mijloc pe frumoasa Emily Ratajkowski.

Ricki and the Flash-Jonathan Demme-11 septembrie

Noul film al legendarei Meryl Streep ne prezintă povestea unui star rock (Streep) ajuns la bătrâneţe care vrea să îndrepte relaţia cu familia sa pe care a ignorat-o de-a lungul anilor. Pelicula este regizată de Jonathan Demme, iar în film îi mai regăsim pe Kevin Kline şi pe Mamie Gummer, fiica lui Meryl Streep.

Maze Runner: The Scorch Trials (Labirintul: Încercările focului)-Wes Ball-11 septembrie

Ecranizarea a celei de-a doua cărţi cu acelaşi nume a autorului James Dahner îî găseşte pe protagonişti scăpaţi din labirint, dar călătoria lor îî duce la Scorch, un loc plin de obstacole.

Un etaj mai jos-Radu Munteanu-18 septembrie

Filmul lui Radu Munteanu, nominalizat la Cannes-Un Certain Regard, vine pe ecranele din cinematografele româneşti şi prezintă povestea lui Pătraşcu care a fost martor la o altercaţie domestică ce s-a sfărşit cu o crimă, iar acum el trebuie să înfrunte doi vecini: unul, posibil ucigaş, celălalt este propria este propria sa conştiinţă.

Sleeping with Other People (Sexul, bată-l vina!)-Leslye Headland-18 septembrie

Comedia romantică cu Jason Sudeikis şi Alison Brie în rolurile principale ne prezintă relaţia dintre doi vechi prieteni, ce se reîntâlnesc 12 ani mai târziu şi îşi dau seama că au devenit adulterini "în serie".

Everest-Baltasar Kormákur-18 septembrie

Everest este inspirat de evenimente reale ale unei încercări periculoase de a ajunge în vârful celui mai înalt munte din lume. În rolurile principale îî găsim pe Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Robin Wright, Josh Brolin şi Sam Worthington.

Sicario (Sicario: Asasinul)-Denis Villeneuve-18 septembrie

În Sicario vedem povestea unui agent FBI trimis în zona de frontieră dintre Statele Unite şi Mexic pentru a lupta împotriva organizaţiei mafiote ce face contrabandă cu droguri. Rolurile principale vor fi interpretate de Emily Blunt şi Benicio Del Toro.

Amy-Asif Kapadia-18 septembrie

Un documentar ce prezintă povestea vieţii tumultoase a artistei Amy Winehouse. Filmul conţine imagini de arhivă şi melodii din repretoriul artistei ce nu au fost lansate.

The Intern (Internul)-Nancy Meyers-25 septembrie

Robert De Niro se îndreaptă spre o nouă comedie şi va juca alături de Anne Hathaway. El va interpreta rolul unui stagiar în vârstă ce se angajează la o companie de modă.

American Ultra (American Ultra: Agent descoperit)-Nima Nourizadeh-25 septembrie

Un film de acţiune cu accente de comedie în care vedem povestea unui drogat - care este, de fapt, un agent guvernamental - şi este destinat exterminării. Însă este prea bine antrenat şi prea bun ca să poată fi ucis. Filmul reface cuplul cinematografic din "Adventureland" format din actorii Jesse Eisenberg şi Kristen Stewart.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-filme-vedem-in-septembrie-la-cinematografele-din-tara-14691840
14691840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.