Ce ASCUND angajaţii NEPLĂTIŢI ai producătorului de îmbrăcăminte Zara în hainele pe care le cumpără clienţii din magazine

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 noiembrie 2017 34180 afişări

Mai mulţi clienţi din Istanbul ai retailer-ului Zara au găsit bileţele în hainele pe care le-au cumpărat.

Ce ASCUND angajaţii NEPLĂTIŢI ai producătorului de îmbrăcăminte Zara în hainele pe care le cumpără clienţii din magazine

Acestea conţineau mesaje cel puţin ciudate: plângeri din partea unor muncitori turci care se plângeau că nu au fost plătiţi pentru marfa disponibilă în magazin.

Pe bilete se putea citi următorul text: "Am produs acest obiect vestimentar pe care îl vei cumpăra, dar nu am fost plătit pentru munca mea." Muncitorii au mai scris că au fost angajaţi de Bravo, un producător contractat de Zara pentru producerea hainelor, care s-a închis recent.

Muncitorii în cauză ar trebui să primească salariul pe trei luni, precum şi salarii compensatorii.

Sursa: Huffington Post

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.