CBRE are un nou manager

Autor: Ioana Matei Postat la 31 ianuarie 2018 112 afişări

CBRE a cooptat-o în echipa de management din România pe Ana Dumitrache, care va conduce, incepand din februarie, departamentul de investitii al companiei, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

CBRE are un nou manager

Ana Dumitrache trece din zonele de dezvoltare si banking in real estate, unde şi-a construit parcursul profesional până acum, in cea de consultanta, ca Head of Investment Properties, CBRE. Conform analizelor CBRE, rezultatele macroeconomice ale Romaniei sunt in continuare foarte atractive pentru investitii imobiliare, atat in Bucuresti, cat si in alte orase aflate in plina dezvoltare. In ultimii doi ani, investitile imobiliare in afara Bucurestiului le-au depasit pe cele din Capitala. Datele CBRE mai arata ca toate tipurile de proprietati (birouri, logistica, retail, hoteluri si ansambluri rezidentiale) prezinta interes pentru investitori, in special cele cu un potential de exploatare pe o perioada mai mare de timp. Valoarea proiectelor de investitii imobiliare coordonate de catre CBRE in ultimii patru ani se apropie de jumatate de miliard de euro.

CBRE a inregistrat si in 2017 cea mai mare cifra de afaceri de pe piata consultantilor de real estate, fiind prima companie de profil care a depasit, dupa 2008, anul care a marcat inceputul crizei, venituri anuale de 10 milioane de euro. Compania este lider de piata in tranzactii de birouri si industrial si administreaza in Romania 320,000 mp de spatii comerciale, precum si peste 90.000 de mp de spatii de birouri de clasa A.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.