Cât de bogată este?... Astăzi: Lady Gaga

Autor: Ioana Mihai Postat la 05 octombrie 2011 49 afişări

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, este o cântăreaţă şi compozitoare americană, a cărei avere este estimată la 110 milioane de dolari. Faima ei a început să crească în 2003, pe vremea când concerta la New York, în Lower East Side. Este la fel de cunoscută atât pentru alegerile vestimentare scandaloase cât şi pentru abilităţile ei de artistă.

Ea declară, relatează Celebritynetworth, că stilul vestimentar este influenţat de Donatella Versace şi că atât garderoba cât şi muzica sa este inspirată de artişti strălucitori, precum Queen, David Bowie, Britney Spears, Madonna sau Michael Jackson. În reprezentaţiile sale muzicale îşi foloseşte abilităţile de actriţă, dat fiind că a fost distribuită în mai multe roluri din filme pentru adolescenţi.

A început să cânte la pian la vârsta de 4 ani, a scris prima baladă la 13 ani şi la 14 ani dădea deja concerte. În 2003 s-a înscris la o universitate de arte din New York, unde a studiat muzica, şi-a rafinat stilul de compoziţie şi a căpătat obiceiul de a alege pentru piesele sale subiecte precum religia, politica, arta sau probleme sociale. În primii săi ani de carieră a compus piese pentru alţi artişti, dar la un moment dat i-au fost recunoscute şi abilităţile de cântăreaţă iar o casă de discuri i-a oferit un contract.

Albumul său de debut, The Fame, a fost lansat pe 19 august 2008, având un succes imediat. În Austria, Germania, UK, Canada şi Irlanda a ajuns pe primul loc iar în restul lumii s-a plasat de la bun început între primii zece. Albumul reuneşte hiturile "Just Dance", "Poker Face". Lady Gaga şi-a început turneul The Fame Ball Tour. Al doilea album a fost the Fame Monster, care a dat startul celui de-al doilea turneu - The Monster Ball Tour.


GALERIE VIDEO in PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-de-bogata-este-astazi-lady-gaga-8839410
8839410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.