Cât costă Casa Poporului? Estimarea uriaşă făcută de Guvern

Postat la 14 aprilie 2016 2007 afişări

Cât costă Casa Poporului? Estimarea uriaşă făcută de Guvern

A doua clădire din lume după cea a Pentagonului, Casa Poporului este una dintre principalele atracţii ale Bucureştiului. Mii de turişti vin în fiecare an să viziteze clădirea în care doar covoarele au 220.000 de metri pătraţi, iar draperiile din Sala Unirii cântăresc 1,5 tone. La construirea Casei Poporului, acum Palatul Parlamentului, s-a folosit un milion de metri cubi de marmură, un adevărat mausoleu ale cărui costuri de întreţinere depăşesc şase milioane de euro pe an.

Asta în condiţiile în care Casa Poporului  este, încă, goală în proporţie de 70 la sută, iar, după o oră de mers pe coridoarele sale, un turist vede doar zece la sută din uriaşa construcţie. Cât costă această construcţie? Pentru prima oară de la Revoluţie o autoritate a statului a făcut o estimare.

Aflaţi aici ce valoare a stabilit Guvernul pentru Casa Poporului

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
CASA POPORULUI,
/actualitate/cat-costa-casa-poporului-estimarea-uriasa-facuta-de-guvern-15248335
15248335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.