Case oferite gratis în România. Cum poţi intra în posesia uneia

Postat la 26 aprilie 2023 88 afişări

Case oferite gratis în România. Cum poţi intra în posesia uneia

Case oferite gratis în România cu o singură condiţie pe care o au de respectat cei care-şi doresc să intre în posesia ei. Una dintre primăriile din România, mergând pe exemplul unor programe de succes de acelaşi gen implementate în oraşele din alte ţări europene, oferă locuinţe gratis cu scopul populării satelor româneşti.

România este una dintre ţările care suferă cel mai mult din cauza fenomenului de depopulare. Multe dintre satele din ţara noastră au rămas fără populaţie tânără pentru că aceasta a preferat să se ducă să muncească în străinătate.

Atraşi de venituri substanţiale, tinerii români au părăsit masiv ţara natală pentru a se stabili în ţări mai dezvoltate economic, care oferă salarii decente. Foarte mulţi dintre cei plecaţi peste hotare îşi întemeiază familii acolo şi mai vin în România doar în vacanţă.

Pentru a contracara efectele negative ale plecării masive ale tinerilor, un primar din judeţul Botoşani a pus în aplicare un program inedit. Pentru a spori natalitatea şi a creşte numărul de locuitori, municipalitatea oferă gratuit case. Locuinţele sociale sunt acordate doar familiilor de tineri care au mulţi copii. Comuna în care se întâmplă acest lucru este Drăguşeni şi, în prezent, are o populaţie de 2.300 de locuitori.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
case,
intrare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.