Casa Regală a anunţat linia de succesiune după Regele Mihai I. Cine va prelua conducerea

Autor: Alina Mihai Postat la 10 noiembrie 2017 195 afişări

Casa Regală prezintă linia de succesiune, potrivit căreia Majestatea Sa Mihai I este şeful actual al Casei Regale a României, iar după decesul acestuia moştenitor la Şefia Casei Regale este Alteţa Sa Regală Margareta, în timp ce soţii şi copiii principeselor nu au titluri.

Casa Regală a anunţat linia de succesiune după Regele Mihai I. Cine va prelua conducerea

Potrivit Normelor Organice ale Casei Regale a României, şeful actual al Casei Regale a României este Majestatea Sa Mihai I, Rege al României (jure sanguinis).

Actualul Moştenitor la Şefia Casei Regale a României este Alteţa Sa Regală Margareta, Principesa Moştenitoare a României (jure sanguinis), care va fi de acum înainte şi va rămâne după decesul Majestatii Sale Regelui Custode al Coroanei României (ad personam).

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa regala,
regele mihai,
regal,
rege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.