Care a fost reacţia lui Igor Dodon în legătură cu presupusa finanţare din Rusia

Postat la 09 iunie 2019 104 afişări

Igor Dodon, preşedintele suspendat al Rep. Moldova, a declarat duminică, referitor la înregistrările apărute în spaţiul public, în care vorbea despre federalizare şi că a primit finanţări din Rusia, că declaraţiile sunt scoase din context, iar despre federalizare nici nu poate fi vorba.

Care a fost reacţia lui Igor Dodon în legătură cu presupusa finanţare din Rusia

„Toate aceste elemente, unele dintre ele, unele dintre ele sunt rupte din context, sunt montări. În ceea ce ţine de federalizare, nu poate avea loc federalizarea Republlicii Moldova, aici să fie foarte clar. Nu va accepta nimeni un plan de federalizare pentru Republica Moldova. Din Occident, nimeni nu va ccepta în aceste condiţii. Cuvântul federalizare a fost spus de domnul Plahotniuc lui Kozak la mine în birou marţi. Toţi care mă cunosc, care au de-a face cu Dodon ştiu că eu nu umblu cu filmări. Discuţii au avut loc, evident că au avut loc. Am discutat cu toţi. Eu mi-am pus ca scop să găsesc o soluţie ca să ieşim din situaţia aceasta. Ce ţine de federalizare este propunerea liderului democrat către ruşi, lucru confirmat de domnul Kozak într-un interviu. Ceea ce ţine de bani este rupt din context. Niciun partid nu poate fi finanţat din exterior”, a declarat Igor Dodon, referitor la înregistrările apărute în spaţiul public.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
igor dodon,
reactie,
federalizare,
refuz,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.