Candidaturile lui Predoiu, Falcă şi Creţu pentru prezidenţiale, validate de Comisia de etică a PDL

Postat la 14 octombrie 2013 37 afişări

Comisia de etică a PDL a validat candidaturile lui Cătălin Predoiu, Gheroghe Falcă şi a Simonei Creţu pentru competiţia internă din partid în vederea desemnării democrat-liberalului care se va înscrie în cursa prezidenţială, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Daniel Buda, preşedinte al comisiei.

Candidaturile lui Predoiu, Falcă şi Creţu pentru prezidenţiale, validate de Comisia de etică a PDL

 "Am validat candidaturile, urmează campania internă şi începând din 26 octombrie se desfăşoară procedura de votare pe regiuni. Prima regiune va fi cea din nordul ţării", a explicat Daniel Buda.

El a mai spus că până în jurul datei de 15 decembrie s-ar finaliza procedura de votare pe regiuni din interiorul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, primarul oraşului Arad, Gheroghe Falcă, şi a Simona Creţu, consilier PDL în CGMB, şi-au depus candidaturile pentru a deveni prezidenţiabilul democrat-liberalilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/candidaturile-lui-predoiu-falca-si-cretu-pentru-prezidentiale-validate-de-comisia-de-etica-a-pdl-11511603
11511603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.