Când aroganţa atinge cote ridicole: unul dintre cei mai buni piloţi de curse din lume militează pentru salvarea planetei, dar îşi plimbă câinii în jurul lumii cu un avion privat

Autor: Mircea Nica Postat la 11 iunie 2019 577 afişări

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton se mândreşte cu faptul că îşi plimbă câinii în întreaga lume într-un avion privat, în ciuda faptului că a pretins că este vegan în încercarea de a face lumea un loc mai bun, conform Daily Mail.

El declarat că buldogul lui Coco zboară cu avionul de la casa lui din Malibu, California, pentru a putea ajunge din urmă la Roscoe, câine de aceeaşi rasă, care preferă viaţa în Marea Britanie. Hamilton a postat o fotografie a lui Coco dintr-un avion privat, adăugând: „În cazul în care nu ştiaţi despre cei doi copii ai mei: ei sunt Roscoe şi Coco. Coco trăieşte bine pe o plajă din Malibu. Roscoe este în Regatul Unit cu bunica şi se bucură de soare. Se vor reuni în curând”.

Acestă postare este în contrast puternic cu cea în care pilotul de curse se plângea de consecinţele pe care le are producţia de carne asupra planetei, în ciuda estimărilor care sugerează că fiecare zbor de 5.400 de mile de la Los Angeles la Heathrow generează 1,67 de tone de CO2.

„Am încetat să mănânc carne roşie acum doi ani. În general am mâncat şi peşte pentru majoritatea anului şi acum am eliminat şi peştele. Poluarea provenind din cantitatea de vaci care este produsă este incredibilă. Cruzimea este oribilă şi vreau o viaţă mai sănătoasă. Se spune că este mai mult decât ceea ce producem cu zborurile şi maşinile noastre, ceea ce este o nebunie”, a spus Lewis Hamilton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
privat,
caini,
plimbare,
curse,
planeta,
aroganta,
cote,
militant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.