Campaniile de Black Friday din turism se prelungesc. Ce destinaţii au inclus în ofertă agenţiile

Autor: Andra Stroe Postat la 11 noiembrie 2023 43 afişări

Campaniile de Black Friday din turism se prelungesc. Ce destinaţii au inclus în ofertă agenţiile

Paralela45, prezentă şi la târgul de turism de la Romexpo în intervalul 8-13 noiembrie, îşi desfăşoară campania de reduceri de Black Friday deopotrivă online şi offline, în toate agenţiile din ţară. Compania anunţă oferte pentru vacanţe pe zbor charter în Turcia, Grecia, Portugalia, Spania insulară, Egipt, Cipru, Tunisia, Dubai, Malta, Thailanda, Mauritius, Maldive, Laponia, circuite de 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion cu plecări din Bucureşti şi din ţară, dar şi vacanţe cu transport individual.

După ce a dat startul reducerilor de Black Friday pe 10 noiembrie, cu sejururi listate inclusiv pe platforma Emag, agenţia de turism Eturia anunţă că va menţine ofertele până pe 20 noiembrie, cu tarife reduse cu până la 800 euro/ pachet/ persoană. Printre oferte se numără sejururi la plajă de revelion, în destinaţii ca Seychelles şi Mexic. Potrivit reprezentanţilor companiei, oferta din acest an include 30 de destinaţii din întreaga lume şi peste 80 de produse turistice. De asemenea, specialiştii agenţiei preconizează că pachetele şi destinaţiile care vor fi cele mai căutate şi anul acesta vor fi charterele către Maldive, Kenya şi Tanzania, alături de sejururile în Mexic, Seychelles sau Mauriţius, precum şi circuitele de grup cu însoţitor.

La Hello Holidays intră în ofertă sejururi all inclusive, vacanţe de revelion şi de vară, dar şi circuite în destinaţii precum România, Turcia, Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria şi altele, preţurile fiind reduse cu până la 50%, în perioada târgului de turism pe care Hello Holidays îl organizează online, în perioada 9-13 noiembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
turism,
campanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.