Călăraşi: Dosarul în cazul celor şase persoane intoxicate cu alcool metilic, preluat de Parchet

Autor: Mona Hera, Daciana Ilie Postat la 11 ianuarie 2015 180 afişări

Dosarul în cazul celor şase persoane din Dragalina (Călăraşi) care s-ar fi intoxicat cu alcool metilic, două dintre acestea pierzându-şi viaţa, iar celelalte patru fiind în stare gravă, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Călăraşi, care încearcă să stabilească provenienţa substanţei consumate.

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru moarte suspectă în cazul celor doi bărbaţi din Dragalina care şi-au pierdut viaţa după ce ar fi băut alcool metilic, fiind aşteptate rezultatele necropsiilor, cât şi rezultatele analizelor de laborator în cazul celor patru persoane aflate în spital în stare gravă, pentru a afla dacă este într-adevăr vorba despre intoxicaţie cu alcool metilic sau dacă este o altă substanţă.

Surse apropiate anchetei au declarat că principala ipoteză este intoxicaţia cu alcool metilic, iar anchetatorii încearcă acum să stabilească de unde provine substanţa. Aceasta ar putea proveni, conform surselor citate, dintr-o unitate industrială de producţie, respectiv o fabrică.

Poliţiştii şi procurorii au stat de vorbă cu mai multe persoane, apropiaţi şi rude ale victimelor şi încearcă totodată să găsească recipientele în care s-a aflat substanţa consumată de către cele şase persoane.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi unul în vârstă de 58 de ani, ambii din localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, au murit în spitale din Bucureşti şi Călăraşi, unde ajunseseră în stare gravă, existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au consumat alcool metilic.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Călăraşi au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale cu privire la moartea suspectă a celor doi şi au deschis dosar penal în acest caz.

Alte patru persoane din Dragalina au ajuns la spital în stare foarte gravă, şi în cazul acestora existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au băut alcool metilic. Una dintre acestea este internată la Spitalul Judeţean din Călăraşi, iar celelalte trei sunt internate la Spitalul ”Floreasca” din Capitală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INTOXICAŢIE ALCOOL,
ANCHETĂ,
/actualitate/calarasi-dosarul-in-cazul-celor-sase-persoane-intoxicate-cu-alcool-metilic-preluat-de-parchet-13758964
13758964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.