Ca în Epoca de Piatră

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 martie 2020 119 afişări

Fie că vine sau nu sfârşitul lumii adus de zombi sau de vreo molimă, nu strică să fii pregătit să-ţi duci zilele ca oamenii de altădată, consideră unii.

Ca în Epoca de Piatră

Cum aşa ceva nu e tocmai uşor pentru omul trăitor în oraşe, există persoane dispuse să le ofere cursuri celor care vor să ştie cum se trăia în Epoca de Piatră, scrie New York Times. Cei care iau în calcul resălbăticirea pot apela, de exemplu, la Lynx Vilden, care oferă astfel de lecţii într-o zonă retrasă din apropiere de oraşul Seattle. Cei care se înscriu trebuie să renunţe la confortul tehnologiei moderne şi învaţă să se descurce fără arme de foc, să vâneze, să tranşeze vânatul şi să tăbăcească piei, să facă focul şi tot felul de alte lucruri necesare traiului ca un om primitiv. Printre cursanţi se numără atât curioşi, cât şi debusolaţi, care se înscriu într-un moment greu al vieţii lor. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.