Burduja, întrebat dacă va candida la PMB: Niciodată nu m-am dat înapoi de la o cursă electorală

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 decembrie 2023 21 afişări

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă că va candida pentru funcţia de primar general al Capitalei. „Niciodată nu m-am dat înapoi de la o cursă electorală”, spune el.

Burduja, întrebat dacă va candida la PMB: Niciodată nu m-am dat înapoi de la o cursă electorală

Sunt, totuşi, cu sigla Guvernului României în spate. Ar fi nepotrivit să comentez, dar niciodată nu m-am dat înapoi de la o cursă electorală”, spune ministrul Energiei, Sebastian Burduja, lider al PNL Bucureşti.

El a fost întrebat după şedinţa Executivului dacă o să candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, va fi susţinut de Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

„Am făcut parte dintr-o majoritate care l-a susţinut pe actualul primar Nicuşor Dan. Facem în continuare parte din această majoritate şi avem un parteneriat. Evident, primarul care e în funcţie, susţinut de un partid, e cel care e candidatul natural, următor”, spune Cătălin Drulă.

El precizează că Nicuşor Dan nu va fi condiţionat de înscrierea într-unul din cele trei partide.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
burduja,
pmb,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.