BREAKING Procurorii DIICOT fac percheziţii la TAROM. Cine ar fi vizat de anchetă

Postat la 02 iulie 2019 116 afişări

Procurorii DIICOT efectuează, marţi, percheziţii la compania Tarom, fiind suspiciuni de delapidare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Sunt vizaţi un lider de sindicat şi mai mulţi mecanici.

BREAKING Procurorii DIICOT fac percheziţii la TAROM. Cine ar fi vizat de anchetă

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii DIICOT efectuează mai multe percheziţii la compania Tarom pentru a ridica documente. Un lider de sindicat şi mai mulţi mecanici sunt vizaţi.

Aceleaşi surse au mai precizat că sunt făcute cercetări şi pentru constituire de grup infracţional organizat. Ancheta vizează patrimoniul companiei, fiind ridicate documente de la Direcţia Tehnică.

La începutul acestui an, premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la TAROM pentru a verifica, printre altele, regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
perchezitii,
procurori,
procurorii diicot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.