BREAKING NEWS! Este doliu în lumea filmului. A murit un mare actor care a fost auzit de milioane de oameni

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 noiembrie 2022 277 afişări

BREAKING NEWS! Este doliu în lumea filmului. A murit un mare actor care a fost auzit de milioane de oameni

Kevin Conroy, vocea lui Batman, a murit la vârsta de 66 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer.

El era cunoscut drept vocea din spatele super-eroului Batman în diverse medii, începând cu seria de televiziune din anii 1990 Warner Bros. Batman: The Animated Series, precum şi alte seriale TV şi lungmetraje din Universul animat DC.

Agentul său, Steven Neibert, a declarat pentru BBC: "Comunitatea de voiceover a pierdut un gigant. Sunt complet devastat, deoarece am lucrat cu el timp de peste 25 de ani".

Conroy a fost descris ca fiind un "prieten drag" de către directorul de casting Andrea Romano: "Inima caldă a lui Kevin, râsul încântător de profund şi dragostea pură pentru viaţă vor fi cu mine pentru totdeauna"

DC Comics s-a declarat "profund întristată" de această veste.

Conroy a murit joi, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu cancer, potrivit reprezentantului său, Gary Miereanu, citat de CNN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kevin conroy,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.