BREAKING NEWS! Accident grav pe autostrada A1. A fost declanşat Planul Roşu

Autor: Laura Buciu Postat la 05 ianuarie 2024 79 afişări

BREAKING NEWS! Accident grav pe autostrada A1. A fost declanşat Planul Roşu

A fost solicitat elicopterul SMURD pentru victimele accidentului petrecut vineri dimineaţa pe Centura Sibiului. Forţele de intervenţie au fost suplimentate, fiind chemaţi şi medici de la UPU Sibiu, pentru că numărul victimelor este mai mare decât cel anunţat iniţial, ajungându-se la nouă răniţi.

Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Ulterior, a fost solicitat elicopterul SMURD şi au fost suplimentate forţele de intervenţie cu încă trei ambulanţe SAJ şi un microbuz cu încă doi medici din cadrul UPU Sibiu.

Din primele informaţii de la faţa locului, sunt 9 persoane rănite.

Sunt implicate un ansamblu tir şi două camionete.

„După sosirea la faţa locului s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane. În acest moment toate cele 9 persoane au fost asistate medical toate sunt conştiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare este vorba despre un bărbat şi o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu. A 9-a victimă, un bărbat, nu are nevoie de îngrijiri medicale, acesta refuză transportul la spital”, arată ISU Sibiu.

Traficul rutier este blocat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elicopter,
accident,
rănit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.