Black Friday 2017 la Ideall.ro: reduceri reale de până la 70% la electronice şi electrocasnice

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 noiembrie 2017 803 afişări

Magazinul Ideall.ro oferă de Black Friday reduceri de până la 70% la peste 230.000 de electronice şi electrocasnice de la principalii furnizori pentru România: Arctic, Beko, Gorenje, Electrolux, Hansa, Bosch, Hotpoint şi nu numai.

Black Friday 2017 la Ideall.ro: reduceri reale de până la 70% la electronice şi electrocasnice

Reducerile pregătite de Ideall.ro vor fi disponibile din noaptea de joi, 16 noiembrie, spre vineri, 17 noiembrie. Clienţii vor putea achiziţiona, de exemplu, maşini de spălat Hotpoint la preţul de 1.299 de lei, cu o reducere de 48%, combine frigorifice Beko la 1.499 de lei, preţ redus cu 38% sau cuptoare incorporabile Bosch la 1.499 de lei, reduse, de asemenea, cu 38%. Transportul va fi gratuit în toată ţara pentru mărcile de top.

De asemenea, clienţii beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce priveşte metodele de plată: pot plăti la livrare şi beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă.

În 2016, cifra de vânzări din Black Friday a atins suma de 2,3 milioane de euro. Anul acesta, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5-4 milioane de euro pentru aceasta perioadă. „Ne dorim o creştere de minimum 50%. Considerăm acest target realizabil, întrucât am adus numeroase îmbunătăţiri pe partea de logistică, am dublat numărul de salariaţi, am făcut investiţii în software, precum şi în optimizarea platformei de e-commerce”, a completat Cătălin Ciolpan.

Ideall.ro deţine un depozit de 4.000 de metri pătraţi în Ilfov, cu o suprafaţă dublă faţă de anul trecut. În Bucureşti şi în Ilfov, livrările vor fi realizate cu personal propriu, iar pentru flota de maşini a fost investit un milion de euro. Comenzile vor ajunge la clienţii din Capitală şi din împrejurimi în maximum trei-patru zile lucrătoare.

Ideall.ro este unul dintre principalele magazine online de electronice şi electrocasnice, ce activează pe piaţă din 2009. În 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, iar pentru 2017 estimează 20 de milioane de euro, cu o creştere de 50% faţă de anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.