BITSoftware anunţă optimizări şi noi funcţionalităţi pentru platforma ERP & CRM

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 septembrie 2015 84 afişări

BITSoftware anunţă optimizări şi noi funcţionalităţi pentru platforma ERP & CRM

Această noua versiune a platformei SocrateCloud vine în primul rând cu îmbunătăţiri în zona de lucru cu proiecte pentru companiile din domeniul construcţiilor, prin integrarea cu aplicaţii specifice de devizare.

De asemenea, au fost introduse functionalitati specifice pentru firmele care activeaza in distributie si logistica sau pentru firmele producatoare cu retea proprie de distributie si depozitare. SocrateCloud este acum 100% pregatit pentru a raspunde firmelor din distributie, care doresc sa integreze si sa automatizeze toate procesele si canalele de distributie, cu functionalitati care acopera de la aprovizionare, optimizarea stocurilor si depozitelor, gestiunea comenzilor si vanzarilor, optimizarea livrarii, controlul preturilor, marjelor si discounturilor, gestiune financiara si contabila, gestiunea serviciilor pana la analize si raportari specifice industriei.

SocrateCloud pentru distributie include o platforma de e-Commerce B2B, pentru comunicare intre furnizori si clienti, acestia putand plasa comenzi online, urmari starea comenzilor, a facturilor, a produselor care sunt pe stoc si pot afla noutati despre produse.

O solutie specializata de gestiune a depozitelor dezvoltata pe platforma SocrateCloud asigura managementul complet si automat al operatiunilor de depozitare, oferind trasabilitate completa, reguli personalizate, ghidare in timp real a utilizatorilor si vizualizare 3D a locatiilor din depozit.

Noua versiune SocrateCloud vine cu noutati si in zona de vanzari, trezorerie, contabilitate, mijloace fixe, aducand un plus de eficienta in utilizarea aplicatiei si ajutand in reducerea substantiala a timpul de operare si a costurilor de detinere.

SocrateCloud ruleaza acum şi pe IE 11 si Microsoft Edge, cele mai noi versiuni de Internet Explorer.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitsoftware-anunta-optimizari-si-noi-functionalitati-pentru-platforma-erp-crm-14742035
14742035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.