Bilantul epidemiei de E.coli a ajuns la 33 de morti

Postat la 10 iunie 2011 24 afişări

Bacteria E.coli a facut alte doua victime in Germania, au anuntat vineri autoritatile sanitare regionale germane, astfel incat bilantul total al epidemiei a ajuns la 33 de morti, dintre care 32 in Germania.

Autoritatile au anuntat vineri dupa-amiaza moartea unei septuagenare in Schleswig-Holstein (nord) si a unui barbat de 81 de ani, spitalizat la clinica universitara din Hamburg-Eppendorf (nord). in cursul diminetii, Ministerul Sanatatii din Saxonia Inferioara (nord) anuntase decesul unei femei de 75 de ani.

Autoritatile sanitare federale au anuntat vineri ca sursa contaminarii cu o tulpina rara si virulenta de E.coli o reprezinta seminte germinate, fiind anulata alerta privind consumul de castraveti, rosii si salate. Semintele germinate de linte, lucerna, soia, trifoi rosu, mustar, grau, ridichi, bogate in vitamine si minerale, sunt cunoscute pentru calitatile nutritioniste, fiind folosite la salate si la sandvisuri.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bilantul-epidemiei-de-e-coli-a-ajuns-la-33-de-morti-8332073
8332073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.