Băsescu: E minciună că eu şi Udrea am rupt dreapta. Blaga şi Antonescu au distrus dreapta cu fuziunea

Autor: Ioana Câmpean, Cătălin Legănel Postat la 13 septembrie 2014 32 afişări

Traian Băsescu a susţinut, sâmbătă, la o reuniune PMP, că îi consideră mincinoşi pe politicienii şi ziariştii care spun că el şi Elena Udrea au rupt dreapta, preşedintele susţinând că dreapta a fost distrusă de Vasile Blaga şi Crin Antonescu prin fuziunea PDL-PNL.

El a amintit declaraţiile lui Vasile Blaga şi Crin Antonescu, de la momentul la care au decis fuziunea celor două partide, în care spuneau că nu discută cu PMP sau cu Traian Băsescu.

Traian Băsescu a adăugat că ”ideologii minciunii” spun că el şi Udrea au făcut un partid şi au distrus dreapta.

”Nu, dreapta a fost distrusă de fuziunea PDL cu liberalii”, a susţinut Băsescu.

El a continuat: ”Să te pupi cu cei care te-au azvârlit de la guvernare peste noapte, cu cei care au făcut suspendarea în 2007, care au făcut suspendarea în 2012, cu cei care până în ianuarie vorbeau de regimul Băsescu şi Boc ca fiind nenorocirea României (...) Pe mine nu mă interesează ce au făcut ei, dar să nu reproşeze nimeni PMP că a rupt dreapta, când tocmai cei care s-au rupt de dreapta este acest hibrid ACL, cărora, spre deosebire de PSD, le doresc succes în alegeri (...), dar n-am nicio remuşcare cu privire la ruperea dreptei. Ruperea dreptei au făcut-o Blaga şi Antonescu”.

Traian Băsescu a deplâns faptul că fostul său partid nu are candidat la Preşedinţie.

Ca partidul care a dat de trei ori primarul general al Capitalei, care a dat de două ori preşdintele ţării să nu aibă candidat la alegerile prezidenţiale este ca o mâţă fără coadă”, a mai spus Băsescu.

El a susţinut că liberalii au o istorie de 149 de ani marcată de mai puţine succese decât istoria de 20 de ani a PDL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
PDL,
PNL
/actualitate/basescu-e-minciuna-ca-eu-si-udrea-am-rupt-dreapta-blaga-si-antonescu-au-distrus-dreapta-cu-fuziunea-13263164
13263164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.