Băsescu: Dacă aş fi fost preşedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca premier

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 19 aprilie 2015 38 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că nu există opoziţie şi că va face el ”pe opoziţia, omul orchestră”, pentru că ”USL este o realitate”, adăugând că dacă el ar fi fost ales preşedinte pe 16 noiembrie, Victor Ponta ”nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru”.

”Până una alta, ce pot fac. Şi dacă aţi observat în ultima vreme că nu există opoziţie, o fac şi eu pe opoziţia, omul orchestră. Şi voi face o opoziţie tot mai puternică, pentru că USL-ul este o realitate. El există, înţelegerile funcţionează şi dacă observaţi se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alţii”, a afirmat Traian Băsescu.

El a adăugat că, dacă ar fi fost ales preşedinte pe 16 noiembrie anul trecut, Victor Ponta ”nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru”.

”Eu vă spun în modul cel mai cinstit - dacă eu aş fi fost preşedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru. Dar, asta-i viaţa. Până la urmă, preşedintele ales l-a consolidat atât de bine, încât eu cred că o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcţioneze USL-ul. Un lucru pe care eu nu pot să-l trec cu vederea în relaţia cu PSD, implicit prim-ministru şi preşedinte, respectiv PNL, este faptul că niciodată niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei rămân Alianţa de la Grivco”, a mai spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a aflat, sâmbătă, la Galaţi, unde a paticipat la Conferinţa Regională ”Sud-Est” a PMP, eveniment la care au fost prezenţi delegaţi din judeţul Galaţi, cât şi din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BASESCU,
OPOZITIE,
premier,
victor ponta
/actualitate/basescu-daca-as-fi-fost-presedintele-ales-pe-16-noiembrie-ponta-nu-facea-nici-revelionul-ca-premier-14128187
14128187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.