Bărbatul adus din Timiş care ar avea legătură cu afaceristul ucis a fost arestat preventiv

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 noiembrie 2023 59 afişări

Bărbatul adus din Timiş care ar avea legătură cu afaceristul ucis a fost arestat preventiv

Bărbatul adus din Timiş în legătură cu uciderea omului de afaceri Adrian Kreier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Se pare că acesta i-ar fi găzduit, pentru o scurtă perioadă, pe cei trei atacatori care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

Bărbatul din judeţul Timiş, suspectat că i-a transportat şi sprijinit pe cei trei indivizi, a primit, vineri seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea infractorului.

Anterior, suspectul din Dolj despre care Poliţia spunea că „existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată” săvârşite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspect,
crimă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.