Bărbaţii care îşi înşală partenerele pot fi depistaţi după trăsăturile faciale. Cercetătorii dezvăluie factorii care ar putea arăta dacă cineva este infidel

Autor: Catalina Murea Postat la 20 aprilie 2019 71 afişări

O cercetare efectuată de Universitatea Australiei de Vest, publicată în jurnalul Royal Society Open Science, arată că bărbaţii infideli pot fi depistaţi prin intermediul trăsăturilor lor faciale, relatează The Guardian.

Experţii au afirmat că bărbaţii cu trăsături mai "masculine" sunt mai predispuşi să fie catalogaţi drept infideli. Acelaşi tip de persoane par să fie mai deschişi cu privire la faptul că au înşelat sau au "furat" partenerele altor bărbaţi. Cu toate acestea, cercetătorii insistă că rezultatele sunt modeste, iar oamenii ar trebui să fie precauţi în a încerca să-i depisteze pe cei vinovaţi de adulter doar după faţă.

Echipa de cercetare susţine că îndoielile faţă de bărbaţii cu trăsături mai masculine - precum creasta sprâncenelor pronunţată, o linie a maxilarului mai accentuată şi buze mai subţiri - au oferit un avantaj în evoluţie, permiţându-le femeilor heterosexuale să descopere partenerii ”ciudaţi” şi bărbaţilor să recunoască un potenţial rival, care să le seducă partenera.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INFIDELITATE,
STUDIU,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.