Banii intră mai devreme pe card în luna august! Veşti bune pentru sute de mii de români după ce Marcel Boloş şi-a dat acordul

Postat la 25 iulie 2023 110 afişări

Banii intră mai devreme pe card în luna august! Veşti bune pentru sute de mii de români după ce Marcel Boloş şi-a dat acordul

Veşti bune pentru sute de mii de români, după ce s-a aflat că ziua de salariu pentru angajaţii din Educaţie a fost modificată în luna august, astfel că aceşti vor fi plătiţi cu câteva zile mai devreme şi banii vor intra pe card mai repede.

Practic, lefurile profesorilor vor intra pe carduri în ziua de 11 august, cu trei zile mai devreme, asta după pentru că ziua normală de salariu se va suprapune cu minivacanţa din perioada respectivă.

Banii intră mai devreme pe card în luna august! Veşti bune pentru sute de mii de români

Astfel, salariile aferente lunii iulie 2023 pentru profesorii şi angajaţii din sistemul de Învăţământ vor fi achitate pe data de 11 august, potrivit unui ordin al ministrului Finanţelor. Ordinul nr. 2241 din 21 iulie 2023 urmează să fie publicat în Monitorul Oficial. Măsura a fost luată în contextul în care data de 15 august (Adormirea Maicii Domnului) este zi liberă legală.

Conform ordinului nr. 86 din 2005 al Ministerului de Finanţe, care stă la baza reglementării datelor din lună la care se primesc salariile pentru bugetari, angajaţii din Educaţie primesc regulat salariile pe data de 14 a lunii, anunţă edupedu.ro.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
august,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.