Bancpost introduce facilitatea de overdraft pentru finanţarea micilor întreprinzători

Postat la 21 mai 2012 60 afişări

Bancpost lansează facilitatea overdraft, extinzând beneficiile oferite de pachetele tranzacţionale Basic, Star şi Premium destinate micilor întreprinzători care au nevoie de capital de lucru.

Prin acest tip de finanţare, clienţii care au un istoric de tranzacţionare cu banca pot accesa în orice moment sume de bani într-o anumită limită aprobată, pentru acoperirea deficitului de capital de lucru curent. Facilitatea de overdraft se acordă în lei, nu necesită garanţii materiale, iar aprobarea se face în 2 zile lucrătoare. Produsul completează şi gama de facilităţi de credit oferite de bancă pentru segmentul întreprinderilor mici şi al PFA. Până la 31 iulie, clienţii care accesează o facilitate de overdraft se bucură de gratuitate la comisioanele legate de facilitate.

"Am lansat anul trecut pachetele tranzacţionale Basic, Star şi Premium, iar interesul pentru acestea în rândul clienţilor noştri a fost peste aşteptări. Avem confirmarea că strategia băncii bazată pe relaţionare cu clientul şi nu pe produs este cea potrivită. Overdraftul a venit ca o completare firească, fiind cea mai flexibilă facilitate de credit din gama de produse de finanţare adresate micilor întreprinzători", declară Ana Cernat, director executiv al diviziei Companii Mici şi PFA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancpost-introduce-facilitatea-de-overdraft-pentru-finantarea-micilor-intreprinzatori-9652849
9652849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.