Banca Transilvania deschide o sucursală la Roma şi închide operaţiunile din Cipru

Postat la 16 octombrie 2013 41 afişări

Banca Transilvania va deschide în noiembrie o sucursală la Roma, datorită numărului mare de români din capitala italiană, şi va închide, la 1 decembrie, operaţiunile pe care le are în Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a anunţat miercuri instituţia de credit.

Banca Transilvania deschide o sucursală la Roma şi închide operaţiunile din Cipru

 Formalităţile necesare pentru deschiderea sucursalei din Italia sunt în curs de finalizare.

"Decizia extinderii Băncii Transilvania în Italia are la bază numărul mare de români din Roma: aproximativ 200.000, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentanţilor comunităţii româneşti din zonă", se arată într-un comunicat al băncii.

Instituţia de credit va furniza clienţilor din Italia, atât persoane fizice, cât şi firme produse şi servicii precum depozite, credite, serviciile de mobile şi internet banking, carduri, serviciul de alertă prin SMS, posibilitatea achitării acturilor pentru furnizorii din România, transferuri de bani Western Union, dar şi pachete de produse dedicate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-deschide-o-sucursala-la-roma-si-inchide-operatiunile-din-cipru-11521871
11521871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.