Axxess Capital vrea să scoată la vânzare un pachet de acţiuni din BitDefender, într-o tranzacţie evaluată la peste 150 mil. euro

Postat la 18 mai 2017 169 afişări

Axxess Capital, unul dintre fondurile de investiţii de pe piaţa românească, se pregăteşte să scoată la vânzare un pachet de acţiuni deţinut la BitDefender, compania românească de IT specializată pe securitate cibernetică deţinută de familia Talpeş care în acest moment beneficiază de o expunere foarte mare pe piaţa internă şi internaţională ca urmare a atacurilor cibernetice.

Axxess Capital vrea să scoată la vânzare un pachet de acţiuni din BitDefender, într-o tranzacţie evaluată la peste 150 mil. euro

Conform unor surse de pe piaţa finan­cia­ră Axxess Capital vrea să vândă 25% din BitDefender într-o tranzacţie evaluată între 150 şi 180 de milioane de euro.

Axxess Capital, fondul administrat de Ho­ria Manda plus alţi investitori pri­vaţi, deţine 40% din BitDefender.

Conform surselor citate, Axxess şi BitDefender i-au angajat pe ban­cherii de la Deutsche Bank să gă­seas­­că investitori care să intre în cel mai puternic grup românesc din IT.

Cititi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.