Avertisment din Franţa. Cazurile noi de COVID cresc constant

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 septembrie 2022 42 afişări

Departamentul pentru Sănătate Publică (SpF) din Franţa a avertizat vineri în legătură cu o reapariţie a cazurilor de COVID în ţară şi a îndemnat oamenii să continue să se vaccineze pentru a se proteja împotriva virusului.

Avertisment din Franţa. Cazurile noi de COVID cresc constant

În săptămâna 5 - 11 septembrie au fost confirmate 186 de cazuri de COVID-19 la 100.000 de persoane în Franţa, în creştere cu 12% faţă de săptămâna precedentă, notează Reuters.

La începutul acestei săptămâni, Emer Cooke, directoarea Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), a declarat într-un interviu pentru Reuters că europenii ar trebui să facă oricare vaccin de rapel disponibil împotriva COVID-19, având în vedere estimările privind o creştere în toamnă a infecţiilor.

Noile infecţii au crescut constant de 10 zile, iar media pe 7 zile a cazurilor noi zilnice a atins joi un maxim de aproape cinci săptămâni, de 24.042.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
franţa,
creştere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.