Avertisment fără pregedent făcut de unul dintre oamenii care a creat WhatsApp: ŞTERGEŢI Facebook-ul

Autor: Alex Ciutacu Postat la 24 martie 2019 52798 afişări

Avertisment fără pregedent făcut de unul dintre oamenii care a creat WhatsApp: ŞTERGEŢI Facebook-ul

În timpul unei apariţii publice în cadrul Stanford University, cofondatorul WhatsApp, Brian Acton, le-a spus studenţilor să îşi şteargă contul de Facebook, potrivt Medium care citează Buzzfeed.

El a mai criticat şi modelele de business din spatele unor giganţi precum Facebook şi Google şi cât de ineficiente sunt aceste companii în a gestiona conţinutul prezent pe platformele lor.

„Pentru a fi brutal de onest, reţele deschise se chinuie să decidă ce este discurs al urii şi ce nu este. (...) Google se chinuie să diferenţieze un site bun de unul rău. Iar noi le dăm puterea de a face asta. Asta e cea mai rea parte. Noi cumpărăm produsele lor. Noi ne înscriem pe site-urile astea. Ştergeţi Facebook-ul, nu?”, a spus Acton.

Acton a vândut WhatsApp către Facebook în octombrie 2014 pentru suma de 19 miliarde dolari şi a plecat trei ani mai târziu după ce Facebook a decis să introducă reclame pe WhatsApp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
avertisment,
creare,
google,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.