Autocar cuprins de flăcări în Pasul Gutâi, 50 de persoane s-au autoevacuat

Autor: Vasile Magradean Postat la 12 mai 2018 48 afişări

Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat, sâmbătă, dintr-un autocar aflat în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş, la bordul căruia a izbucnit un incendiu, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet.

”Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar aflat pe DN 18, în Pasul Gutâi, la coborâre spre Mara dinspre Baia Mare, iar cele aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat. Nu s-a înregistrat nicio victimă, nimeni nu a fost rănit. La locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet. Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar”, a spus Alexa Gonczi.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii de la ISU Maramureş.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN18 Baia Mare - Sighetu Marmaţiei, pe Paul Gutâi, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUTOCAR,
INCENDIU,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.