AS Monaco este cel mai profitabil club de fotbal din lume; Real Madrid, pe locul 6

Postat la 08 februarie 2018 433 afişări

AS Monaco este clubul de fotbal cel mai profitabil la nivel mondial, conform unui studiu realizat de CIES Football Observatory în rândul celor mai puternice cinci campionate din lume, pe baza ultimelor două perioade de transferuri, informează Marca.

AS Monaco este cel mai profitabil club de fotbal din lume; Real Madrid, pe locul 6

Campioana Franţei a realizat un profit de 286 de milioane de euro, în urma transferurilor de jucători. AS Monaco a încasat 416 milioane de euro, dintre care a investit 130 de milioane.

Gruparea franceză este urmată, în acest top, de Borussia Dortmund, Olympique Lyon, AS Roma, ACF Fiorentina şi Real Madrid. Chiar dacă este percepută în continuare ca o echipă care investeşte sume imense în transferuri, campioana en titre a Spaniei şi a Europei este pe plus cu 47 de milioane de euro, după ce a primit 139 de milioane de euro şi a cheltuit 92.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.