AROGANŢĂ FĂRĂ LIMITE: Poporul moare de foame în timp ce prima doamnă îşi cumpără 12 inele cu diamante, 62 de perechi de pantofi Ferragamo şi un Rolex de 100.000 euro

Postat la 17 noiembrie 2017 34029 afişări

Soţia de 52 de ani a preşedintelui Robert Mugabe este cunoscută drept o mare amatoare de produse Gucci, relatează Dailymail.

În prezent, se află în arest la domiciliu, alături de soţul său, în vârstă de 93 de ani, într-o proprietate cu o valoare estimată la 10 milioane de euro.

 

Deşi poporul moare de foame, şapte din zece conaţionali de-ai săi fiind încadraţi în segmentul de pauperitate severă, prima doamnă din Zimbabwe este recunoscută pentru cheltuielile sale extravagante. De pildă a plătit nu mai puţin de 4 milioane de euro pentru nunta fiicei sale, are proprietăţi imobiliare de lux în întreaga lume şi a cumpărat um Rolls-Royce cu 400.000 de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.