Aroganţă de milionar: A cumpărat o insulă pentru a organiza un eveniment în stilul unui joc pe calculator

Autor: Mircea Nica Postat la 16 aprilie 2019 203 afişări

Aroganţă de milionar: A cumpărat o insulă pentru a organiza un eveniment în stilul unui joc pe calculator

Un miliardar vrea să organizeze un eveniment inspirat de jocul Battle Royal şi să ofere peste 130.000 de dolari celui care va câştiga.

 

Acesta a cerut ajutorul celor de la HushHush.com, o platformă ce oferă servicii de lux, pentru achiziţionarea unei insule pe care să poată organiza meciul, scriu cei de la Business Insider.

Evenimentul este planificat să dureze trei zile; jucătorii vor concura timp de 12 ore în fiecare zi şi vor campa în timpul nopţii. Producătorul de jocuri va trebui să se asigure că toţi jucătorii au muniţie suficientă pentru concurs şi că toată lumea concurează în limitele siguranţei.

Paramedicii externi, medici şi experţi în domeniul sănătăţii şi siguranţei vor fi la îndemână în caz de necesitate. Solicitantul de succes va călători pe insulă pentru a evalua peisajul şi va câştiga aproximativ 45.000 de lire sterline pe o perioadă de şase săptămâni.

"Jocurile Battle Royale au devenit incredibil de populare în ultimii ani, iar clientul nostru este un fan care doreşte să facă jocul o realitate în cel mai sigur mod posibil. Dacă campionatul este un succes în acest an, evenimentul ar putea devni unul anual care va avansa, ceea ce este foarte interesant!" a spus Aaron Harpin, fondatorul HushHush.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
milionar,
insula,
aroganta,
stil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.