Armatori greci analizează posibilitatea de a transfera sediile în Republica Cipru din cauza crizei economice

Autor: Mihai Draghici Postat la 03 iulie 2015 115 afişări

Transportatori navali din Grecia analizează posibilitatea de a-şi transfera sediile în Republica Cipru, pe fondul instabilităţii şi incertitudinii economice de la Atena, anunţă surse citate de publicaţia Cyprus Mail.

Directorul general al Biroului cipriot pentru activităţi navale, Thomas Kazakos, a confirmat că mai multe companii elene au început să se intereseze de taxele practicate şi de alte chestiuni administrative.

"Ţinând cont de situaţia din Grecia, este o consecinţă normală ca unii armatori să îşi caute o a doua bază în Republica Cipru; dincolo de afinităţile naţionale, sociale şi religioase, există şi cooperarea pe care am avut-o de ani întregi", a explicat Kazakos.

"Noi le oferim informaţiile, iar decizia le aparţine", a subliniat oficialul cipriot.

Kazakos a dat asigurări că industria navală din Republica Cipru nu va fi afectată de evoluţiile negative din Grecia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
NAVAL,
CIPRU
/actualitate/armatori-greci-analizeaza-posibilitatea-de-a-transfera-sediile-in-republica-cipru-din-cauza-crizei-economice-14539022
14539022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.