Aplicaţie pentru hotelieri dezvoltată de un tânăr din Constanţa

Autor: Ioana Niţă Postat la 14 septembrie 2014 288 afişări

Alexander Stoica-Marcu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa, şi-a deschis un business încă de dinainte să termine liceul şi a dezvoltat o aplicaţie software pentru turişti, Serve Hotel, prin intermediul căreia aceştia au la dispoziţie toate facilităţile hotelului la care sunt cazaţi direct de pe smartphone sau tabletă - îşi pot face o programare la spa sau la restaurant, pot comanda mâncare, vizualiza informaţii cu privire la serviciile hotelului etc.

Aplicaţie pentru hotelieri dezvoltată de un tânăr din Constanţa

Stoica-Marcu a explicat că prin intermediul aplicaţiei turiştii îşi pot rezerva un loc la spa, restaurant, plajă, pot stabili detaliile unei rezervări (dată, oră, număr de persoane), pot vizualiza meniul online (preţurile/ gramaj/ingredientele), pot comanda produse de la serviciul de catering. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza în cadrul aplicaţiei informaţii despre serviciile hotelului şi pot trimite sugestii sau reclamaţii.

În prezent, aplicaţia se află încă în stadiul de dezvoltare, urmând să fie lansată pentru platformele iOS, Android, Windows Phone, cât şi în varianta web, cel mai probabil peste o lună. "În acest moment, întrevedem un parteneriat cu o companie de software din România pentru finalizarea aplicaţiei în maximum o lună", a menţionat Stoica-Marcu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aplicatie-pentru-hotelieri-dezvoltata-de-un-tanar-din-constanta-13266236
13266236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.