Apare un nou tip de voucher din 2024. Ce sunt tichetele speciale cu o valoare de 15 lei disponibile de la 1 ianuarie

Postat la 04 septembrie 2023 409 afişări

Apare un nou tip de voucher din 2024. Ce sunt tichetele speciale cu o valoare de 15 lei disponibile de la 1 ianuarie

Românii vor avea şansa să primească un nou voucher din 1 ianuarie 2024. Este vorba de o serie de tichete speciale destinate remuneraţiei pentru persoanele care desfăşoară activităţi casnice în gospodăriile familiilor sau persoanelor singure. Această activitate casnică se referă la lucrările necalificate, ocazionale, legate de gestionarea gospodăriei şi nevoilor personale ale acestora.

Apare un nou tip de voucher din 2024. Ce sunt tichetele speciale cu o valoare de 15 lei

Valoarea nominală a fiecărui voucher va fi de 15 lei, iar această valoare poate fi ajustată anual. Totuşi, cei care beneficiază de ele trebuie să se ţină cont că transferul acestor vouchere către alte persoane este interzis conform regulamentului.

Ele pot fi folosite pentru diverse activităţi, printre care serviciile de curăţenie şi igienizare a locuinţei, spălarea şi călcatul rufelor, servicii de croitorie, pregătirea hranei, îngrijire corporală, hrană şi supraveghere pentru persoane dependente din gospodărie.

Această iniţiativă vine ca o măsură de sprijin pentru persoanele care contribuie la activităţile casnice şi îngrijirea membrilor gospodăriei. Este esenţial de subliniat faptul că prestatorul casnic nu poate fi un membru al familiei beneficiarului casnic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tichete,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.