Apare o nouă lege privind documentele de identitate! Vizaţi sunt toţi românii din străinătate. Cum se vor schimba buletinele

Postat la 02 noiembrie 2023 149 afişări

Apare o nouă lege privind documentele de identitate! Vizaţi sunt toţi românii din străinătate. Cum se vor schimba buletinele

Apare o nouă lege privind documentele de identitate! Aceasta îi vizează pe toţi românii din diaspora şi care le va simplifica mult viaţa în cazul în care aceştia îşi pierd actele de identitate.

Valentin Făgărăşian, deputat PNL de Diaspora, afirmă că legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor.

Lege care îi vizează pe toţi românii din diaspora. E vorba de peste 150.000 de oameni pe an

El precizează că anual, aproape 150.000 de români se deplasează şi aşteaptă la cozi pentru emiterea acestui document.

”Legea care nu-i mai trimite pe români să aştepte la cozi atunci când le expiră documentele sau când îşi pierd actele în străinătate are raport de adoptare şi săptămâna viitoare va primi votul Camerei Deputaţilor.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buletine,
documente,
identitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.