Aparatul electrocasnic care consumă cât 460 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât alte aparate în 3 ore

Postat la 22 aprilie 2023 391 afişări

Aparatul electrocasnic care consumă cât 460 de becuri economice într-o oră. Consumă într-un minut cât alte aparate în 3 ore

Facturile la curentul electric au devenit un coşmar pentru români, mai ales în ultimele luni, când preţurile la energie au crescut enorm şi oamenii sunt nevoiţi să plătească sume uriaşe pe utilităţi.

Pentru a scădea costul factorilor, mai ales cele de la energie electrică, românii au început să facă economie, însă, unele electrocasnice sunt idispensabile şi nu ai cum să nu le foloseşti.

Dar ai idee cât consumă electrocasnicele din casa ta? Maşina de spălat, plita electrică, uscătorul de rufe, aparatul de aer sau aspiratorul condiţionat sunt printre cei mai mari consumatori dintr-o locuinţă.

Electrocasnicele din bucătăria sunt, de departe, consumatoarele cele mai mari dintr-o casă. De departe, cel mai mult încarcă factura la enegie, plita electrică – aceasta are un consum de 120 kwh dacă o folosim cel puţin două ore în fiecare zi.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aparat,
crestere,
alegere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.