Anunţul făcut de Vodafone: cât de ieftine devin serviciile de roaming

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 aprilie 2017 1087 afişări

Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, oferă în premieră clienţilor persoane fizice, utilizatori de abonamente şi cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naţionale de minute şi de date şi în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din toate ţările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia.

Anunţul făcut de Vodafone: cât de ieftine devin serviciile de roaming

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România şi este valabilă pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum şi pentru cei care îşi activează extra-opţiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonaţii Vodafone România în roaming în Spaţiul Economic European vor fi gratuite.

„În acest an aniversar, Vodafone, prima reţea mobilă digitală din România, devine şi prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleaşi condiţii ca în România şi bucuria de a se simţi exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Şi cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute şi de date incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toţi cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global pe segmentul serviciilor de roaming internaţional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea pieţelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinaţii, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinaţii oferite de ceilalţi operatori. Lista completă a ţărilor în care serviciile de roaming 4G ale Vodafone România sunt active este disponibilă aici.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de iniţiative dedicate clienţilor, iar oferta specială de servicii în roaming pentru clienţii persoane fizice este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piaţa românească din anul 2005, când a achiziţionat Connex, care şi-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piaţa locală, operatorul a investit cu prioritate în inovaţie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) şi mai apoi servicii 3G (în 2005) şi 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relaţii cu Clienţii (în 1997), a primei fundaţii corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – şi a celor de date şi fax (în 1998), precum şi a primului serviciu de recunoaştere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piaţa de telecomunicaţii din ţara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
servicii,
roaming,
anunt,
ieftin,
abonamente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.