Anunţul făcut de o mare companie din Europa. Whatsapp în avion, gratuit

Postat la 17 noiembrie 2023 34 afişări

Anunţul făcut de o mare companie din Europa. Whatsapp în avion, gratuit

În unele zboruri Luftansa din ianuarie va permite utilizarea gratuită a WhatsApp-ului în zbor

Mesajele pe Whatsapp vor fi gratuite şi vei putea trimite inclusiv fotografii pe aeronavele Airbus A320

Comunicare în zbor este dificilă, dar acest lucru s-ar putea schimba. Daca vrei să vorbeşti cu cineva pe Whatsapp atunci când eşti în zbor, în curând va fi posibil. Ianuarie 2024 aduce mesagerie gratuită şi nelimitată pe unele zboruri a companiei germane Luftansa.

Ce zboruri vor avea această opţiune?

De anul viitor dacă vei zbura cu Luftansa şi anume cu avioanele Airbus A320 echipate cu conexiune Wi-Fi, vei benificia gratuit de WhatsApp. Este o iniţiativă în urma multor cerinţe ale călătorilor pentru conectivitate în timpul zborurilor.

Lufthansa este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, iar această decizie este parte a eforturilor de a îmbunătăţi experienţa călătoriei şi de a face călătoria cu avionul mai plăcută şi mai eficientă pentru pasageri.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
avion,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.