Anunţul făcut de BRD: toţi clienţii sunt vizaţi

Postat la 19 noiembrie 2013 851 afişări

BRD-Groupe Société Générale a lansat MyBRD, un nou serviciu de mobile banking menit să simplifice activităţile financiare zilnice. Prin folosirea telefonului mobil sau tabletei, utilizatorii vor putea realiza transferuri de bani, plata facturilor şi obţinerea informaţiilor financiare.

Anunţul făcut de BRD: toţi clienţii sunt vizaţi

Serviciul MyBRD Mobile permite executarea de operaţiuni precum consultarea soldurilor şi a istoricului tranzacţiilor pentru conturile proprii şi realizarea de transferuri bancare către alte conturi, indiferent dacă sunt în cadrul BRD sau sunt deschise la alte bănci.

Aplicaţia este compatibilă cu telefoanele smartphone (iOS, Android şi Windows) şi tablete (iPad şi Android). MyBRD poate fi descărcat gratuit în magazinele virtuale de aplicaţii specifice şi accesat prin browser mobil la adresa www.mybrdmobile.ro.

„Planurile de dezvoltare a produselor noastre pornesc de la dorinţele şi sugestiile clienţilor noştri. Venim în întâmpinarea acestora prin lansarea unui serviciu care le va permite o economie semnificativă de timp, dar şi utilizarea unor opţiuni inovatoare ce simplifică orice tranzacţie financiară. Ceea ce dorim este să le oferim clienţilor o experienţă inedită de relaţionare cu banca, bazându-ne pe ceea ce majoritatea dintre ei îşi doresc: rapiditate, siguranţă, dar şi posibilitatea de a fi conectaţi la ultimele noutăţi tehnologice,” a declarat Bogdan Spuza, Director Executiv, Marketing şi Management Produse, BRD-Groupe Société Générale.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 900 de unităţi. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-brd-toti-clientii-sunt-vizati-11707074
11707074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.