Anunţ trist pentru sportul românesc: halterofilul Gabriel Sîncrăian ar putea fi suspendat pe viaţă!

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 11 octombrie 2016 552 afişări

Nicu Vlad, preşedintele Federaţiei Române de Haltere şi preşedintele interimar al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat că halterofilul român Gabriel Sîncrăian, suspendat temporar după ce a fost depistat pozitiv în cadrul unui control antidoping, ar putea fi suspendat pe viaţă din sport.

Anunţ trist pentru sportul românesc: halterofilul Gabriel Sîncrăian ar putea fi suspendat pe viaţă!

Gabriel Sîncrăian a concurat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, la categoria 85 kg, şi a obţinut medalia de bronz cu nou record personal, de plus 20 de kilograme.

Proba A recoltată de Agenţia Mondială Antidoping în urma concursului olimpic a ieşit pozitivă, iar acum se analizează proba B. "Conform regulamentului, Sâncrăian poate fi suspendat pe viaţă. Dacă nu, următoarea penalizare, conform codului, ar fi de 8 ani", a declarat Nicu Vlad pentru Dolce Sport.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gabriel sincraian,
haltere,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.