Anunţ tragic în Japonia, după cutremurele devastatoare de ieri

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 ianuarie 2024 390 afişări

Anunţ tragic în Japonia, după cutremurele devastatoare de ieri

Un cutremur cu o intensitate mai mare de 5 grade s-a produs marţi în regiunea Ishikawa. În paralel, echipele de intervenţie continuă misiunile în zonele afectate şi anunţă că aproape 50 de oameni au murit din cauza cutremurului cu magnitudinea 7,6 produs luni.

Cutremurul s-a produs marţi, potrivit Sky News. De altfel, zeci de cutremure şi replici au fost înregistrate în Japonia după seismul de luni, cu magnitudinea 7,6.

Specialiştii spun că astfel de mişcări ale scoarţei terestre vor avea loc şi în următoarele zile. În unele cazuri, replicile sunt de ordinul miilor şi pot să apară timp de săptămâni şi luni.

În paralel, continuă operaţiunile de căutare şi salvare. Numărul deceselor provocate de seism a ajuns la 48, arată ultima actualizare a bilanţului victimelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
ishikawa,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.