Angela Merkel îi transmite un mesaj de susţinere lui Iurie Leancă înaintea alegerilor de duminică

Autor: Iuliana Enache Postat la 28 noiembrie 2014 38 afişări

Cancelarul german, Angela Merkel, i-a transmis premierului moldovean, Iurie Leancă, un mesaj de susţinere în vederea alegerilor legislative de duminică, relatează IPN în pagina electronică de vineri.

Merkel i-a urat succes premierului, dar şi întregului Partid Liberal-Democrat, din care face parte acesta, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului de la Chişinău.

"Sub conducerea dumneavoastră au fost consolidate eforturile pentru apropierea Republicii Moldova de Europa şi, astfel, au fost aprofundate relaţiile cu Uniunea Europeană. Scrutinul de duminică va decide dacă moldovenii îşi doresc să continue calea spre integrarea europeană şi să devină membri ai Uniunii Europene", afirmă cancelarul german.

Angela Merkel s-a arătat convinsă că este în interesul Republicii Moldova să continue calea modernizării. "Tocmai din acest considerent doresc să vă încurajez în angajamentul dumneavoastră de a convinge populaţia Republicii Moldova de necesitatea politicii de reformare", afirmă Merkel.

Ultima dată, Iurie Leancă şi Angela Merkel au avut o întrevedere în luna iulie, la Berlin, în cadrul vizitei oficiale a premierului moldovean în Germania, la invitaţia cancelarului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
R.MOLDOVA,
GERMANIA,
ALEGERI
/actualitate/angela-merkel-ii-transmite-un-mesaj-de-sustinere-lui-iurie-leanca-inaintea-alegerilor-de-duminica-13664481
13664481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.