ANAF scoate la vânzare zeci de kilograme de bijuterii din aur şi argint la pret de chilipir

Postat la 13 octombrie 2016 21749 afişări

ANAF scoate la vânzare zeci de kilograme de bijuterii din aur şi argint la pret de chilipir

ANAF a scos la vânzare aproape 7 kilograme de aur şi 40 de kilograme de argint. Fiscul are în stocuri bijuterii de sute de mii de euro care au fost confiscate de la interlopi şi traficanţi.

Este vorba despre bijuterii confisate de cei de la Fisc. Acestea se vând pe loturi, un lot are 1,2 kg de aur şi 26 de kg de argint. 

Nu poate cumpără însă oricine aceste bijuterii. Mai întâi trebuie să vă înscrieţi la Registratură la ANAF şi Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului este cea care stabileşte cine poate să cumpere şi mai ales preţul la care poate să vândă ANAF aceste bijuterii. 

Multe dintre aceste au fost confiscate de la interlopi, dar au fost obţinute şi de statul român în urma intrării în posesia unor moşteniri nerevendicate. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.