Amenzi de 5.000 de lei pentru bucureşteni! Ce este complet interzis să faci

Postat la 13 octombrie 2023 55 afişări

Amenzi de 5.000 de lei pentru bucureşteni! Ce este complet interzis să faci

Amenzi de 5.000 de lei pentru bucureşteni! Dacă locuieşti în Capitală, trebuie să ştii că o simplă plimbare prin parc sau chiar în jurul blocului, îţi poate aduce o amendă usturătoare.

Autorităţile atrag atenţia că este interzis să hrăneşti porumbeii din Capitală, aceştia fiind purtători de numeroase boli grave. În plus, păsările sunt perfect capabile să îşi procure singura hrana, chiar şi atunci când este zăpadă.

”Nu mai hrăniţi porumbeii! Prin acţiunile voastre nu faceţi un bine, ba dimpotrivă! Se distruge mediul înconjurător, apare riscul de îmbolnăvire şi, nu în ultimul rând, este afectat procesul natural de procurare al hranei de către păsări.

Nu mai spunem că în majoritatea cazurilor li se dă drept “mâncare” celebra pâine procesată, care este lipsită de nutrienţii necesari dietei lor şi mai mult îi înfometează!

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
bucuresteni,
interzicere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.